lauantai 12. syyskuuta 2015

Dee taas mukana kuvioissa

Elikkäs jotku saattaakin muistaa Deen, eli Jedidjan Deborahin, jota viime syksynä koulutin.
Dee ja sen 2-vuotias varsa, Laaksolan Evie, eli "Evie","Blondi" tulivat meille torstaina. Dee on meillä jonkun aikaa ratsutuksessa ja ratsastin sillä perjantaina ensimmäistä kertaa meillä.

Dee oli vähän hermona uudesta paikasta ja kun joutui olemaan vauvastaan erossa. Huuteli vain koko ajan Evielle ja kävely ei oikein sujunut ja ravikaan ei oikein ollu Deen mieleen vaan piti alkuraveissa hyppelehtiä laukkaan! :D

Kävelin vain muutama kierrosta kentän ympäri kun en saanut sitä pysymään käynnissä niin ajattelin, että parempi alkaa ravaamaan ettei Deellä mene ihan hermot siinä kävellessä.
  Ravailin noin. 10 minuuttia ja otin laukkaa, että Dee saisi vähän purkaa energiaansa ja laukassa Dee olikin sitten tosi hyvä eikä enää vedättänyt vaan oli rauhallinen.
Ravissa tein ympyrää että Dee rauhottuisi vähän, mutta ei siitä oikein apua ollut, mutta kun se ravasi muutamat kierrokset molempiin suuntiin täysiä niin alkoi se jo vähän rauhoittua.


Laukassa Dee alkoi jo vähän väsyäkin eikä jaksanut enää niin paljon riehua ja hyppiä.
  Otin laukkaa molempiin suuntiin ja tein ympyröitä paljon. Kun Dee oli melko väsynyt, otin raville ja tein loppuravit ja Dee vähän loppuraveissa rentoitui eikä huudellut enää niin paljon ja meni vähän rauhallisemmin ja sain avut läpi.
Kun olin ravannut hetken, otin käyntiin ja kävelin loppukäynnit ja otettiin vielä muutama kuva.
Kuvia tuli melko paljon ja te ette yleensä siitä tykkää, mutta en osaa päättää mitkä kuvat laitan ja mitkä en.

Rosa

2 kommenttia:

  1. Kuvia on just kiva kattoo se tosin on mun mielipide :-)

    VastaaPoista
  2. Jep mäki tykkään et on paljon kuvia! Lisää vaan postauksia :-)

    VastaaPoista

Asiallisia kommentteja blogiin, negatiiviset nimellä facebookissa tai muualla.
-Kiitos