perjantai 29. tammikuuta 2016

Speedex


Ajattelin nyt tehdä pienen postauksen sponsoristani Speedexistä. Video esittelynkin ajattelin jossain vaiheessa tehdä, mutta katsotaan nyt.

"Syksystä 2012 lähtien Feedex on valmistanut ja markkinoinut hevosten tasapainoiseen ruokintaan suunniteltua tuotesarjaa. Löysimme yrityksen sisältä ja raaka-ainetoimittajien piiristä sekä kiinnostusta että osaamista hevosten ravitsemuksesta.  Näin ollen oli luontevaa, että Feedex lähti mukaan kasvaville hevosrehumarkkinoille Speedex-hevosrehuillaan.
Asetimme tavoitteeksi luoda sarjan hevosrehuja, jotka edistävät hevosen hyvinvointia. Hyvinvoiva hevonen suoriutuu paremmin sekä valmennuksesta että kilpailusta. Erityisen tärkeitä ovat  hyvin toimiva ruoansulatus sekä vahva vastustuskyky. Speedex-rehuista on tässä yhteydessä paljonkin apua." -Speedexin kotisivutMeidän hevosemme syövät Speedex Completea, joka on kauraton täysrehu. Complete sisältää runsaasti kuitua edistäen näin hevosten suolistoterveyttä. Speedex Completen esittelyyn pääset tästä!

Kivennäisenä meillä menee Speedex Mineral. Mineral sisältää tärkeitä kivennäisaineta ja takaa näin sen, että hevonen saa päivittäin tarvitsemansa kivennäisaineet. Speedex Mineralin esittelyyn pääsee tästä!

Speedexiltä löytyy lisäksi muutama muu rehu, kuten energiatäydennysrehu Speedex Royal ja täysrehu Speedex Grow. Speedex myy myös useita hevosten lisäravinteita, joita pääset katsomaan enemmän tästä.


Speedexin kotisivut & Speedexshop.


1 kommentti:

  1. Millon teet uuden postauksen ja voisitko tehdä Friollekkin esittelysivun?:)

    VastaaPoista

Asiallisia kommentteja blogiin, negatiiviset nimellä facebookissa tai muualla.
-Kiitos