sunnuntai 19. maaliskuuta 2017

Blogi jälleen eloon

Heijjsaan. Blogi on ollut jo  hetken  tauolla eikä täällä ole kuulunut mitään. Pahoittelut siitä, mutta pienen tuon jälkeen oli enää vaikea palata takaisin blogin pariin, mutta nyt sitä taas ollaan täällä. 
    Oon viimeiset pari viikkoa yrittänyt muokkailla ulkoasua uuteen uskoon. Muunmuassa päivitin uudenlaiset someikonit vasemmalle puolelle blogia ja tein muutaman koodauksen, esimerkiksi blogitekstien otsikoihin ja kuviin. Myös sivuihin on päivitetty hieman uutta tietoa, esimerkiksi meidän nykyisistä hevosistamme, mutta niidenkin päivitys on vielä jonkin verran kesken. Enköhän kuitenkin saa blogin muokattua ja uuden bannerin tehtyä tässä muutaman viikon sisällä, jos ei koulun kanssa pidä liikaa kiirettä. Onneksi kuitenkin on yöt aikaa, opiskelijathan ei unta tarvitse :D
   Postailla yritän aina, kun on jotakin kerrottavaa, sekä kuvia. Tähdätään siihen 1 -2 postaukseen viikossa, mutta mitään en vielä ainakaan uskalla luvata. Tällä kertaa ei kuitenkaan muuta ollut, nyt pitää palata koulukirjojen pariin! (Tai sitten ei)..


           Rosa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallisia kommentteja blogiin, negatiiviset nimellä facebookissa tai muualla.
-Kiitos